Woonvorm

Stichting Grensverleggende Talenten huurt appartementen in Bijsteren

PUTTEN – De belangrijkste doelstelling van woningcorporaties is het huisvesten van mensen die daar, om welke reden dan ook, zelf niet in slagen. Zo heeft Woningstichting Putten de afgelopen jaren diverse projecten kunnen realiseren in het kader van begeleid zelfstandig wonen. Opnieuw is er overeenstemming bereikt voor een begeleid wonen project, dit keer met Stichting Grensverleggende talenten (SGVT).

Aan de Jan van Nijenhuisstraat in Bijsteren worden momenteel 33 appartementen gerealiseerd. Van acht van deze appartementen wordt de huurder SGVT. Zeven appartementen voor deelnemers van de SGVT en één appartement wordt ingericht als centrale ontmoetingsruimte, kantoor en spreekruimte.

De 8 appartementen worden naar verwachting in het najaar van 2011 opgeleverd. Ruim voor die tijd mogen de nieuwe bewoners hun tegelkeuze bepalen alsmede de kleur van het keukenblok.

SGVT heeft 4 appartementen voor begeleid wonen.

IMG-20200612-WA0016
vind-ons-op-fb
Hart voor putten

Samenwerken

Onze blik is naar buiten gericht omdat we ervan overtuigd zijn dat we samen mensen met een beperking het beste kunnen ondersteunen