Stichting Grensverleggende Talenten

Biedt begeleiding aan jongeren en volwassenen met een stoornis in het autistisch spectrum (ASS) en aan jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Hierdoor worden ook de ouders, verzorgers (mantelzorgers) ontlast en ondersteund. De 1 op 1 begeleiding/ begeleiding in groepen, gegeven door professionele begeleiders, geeft zowel de jongeren als de volwassenen de mogelijkheid om zich in zijn of haar eigen tempo verder te ontwikkelen. Zorg op maat. Dit gebeurt op een kleinschalige locatie, waar rust, natuur en dieren samen komen.

Door het geven van zorg aan dieren en gewassen worden de deelnemers aangesproken op hun mogelijkheden om zelf zorg te geven ipv alleen zorg te ontvangen, Hierdoor ervaren ze de kracht van hun mogelijkheden. De werkzaamheden/activiteiten vinden plaats op en rondom de locatie van de SGVT.

Grensverleggend wonen ( begeleid wonen 24 uurs zorg) vindt plaats aan de Jan Nijenhuisstraat in Putten. 8 appartement zijn toegewezen door de Woningstichting Putten aan de SGVT. Zeven appartmenten worden bewoond en één appartement wordt gebruikt als de gezamenlijke ruimte, waar ook het kantoor in is gevestigd. Jan Nijenhuisstraat 73, 3882 HS Putten.

NEEM CONTACT OP

Informatie planning:
T 06 225 690 53

Zorg inhoudelijk:
T 06- 588 347 84

vind-ons-op-fb

SGVT ontvangt cheque

De zaak van Ermelo doneert! SGVT is als goede doel gekozen door de zaak van ermelo.

foto sgvt bon

Zorg op maat

Wij geven jongeren en volwassenen de mogelijkheid om zich bij ons verder te ontwikkelen